WATCH:

Masters, Trivia Quiz

The Associated Press

AUGUSTA, Ga. (AP) -- How well do you know the Masters? Try this quiz:

1. Which player had the lowest final round to win the Masters?

a.) Mike Weir

b.) Gary Player

c.) Jack Nicklaus

---

2. Who is the oldest Masters champion?

a.) Jack Nicklaus

b.) Raymond Floyd

c.) Ben Hogan

---

3. Name the first foreign-born player to win the Masters

a.) Herman Keiser

b.) Gary Player

c.) Sandy Lyle

---

4. Name the only player to make a hole-in-one on No. 4 at Augusta National in the Masters.

a.) K.J. Choi

b.) Padraig Harrington

c.) Jeff Sluman

---

5. Who is the only player to win the Masters and put on the green jacket himself?

a.) Jack Nicklaus

b.) Nick Faldo

c.) Tiger Woods

---

6. Name the Masters champion who made birdie on his final four holes.

a.) Arnold Palmer

b.) Mark O'Meara

c.) Charl Schwartzel

---

7. Name the player to compete in 50 consecutive Masters.

a.) Arnold Palmer

b.) Gary Player

c.) Doug Ford

---

8. Name the last player to win the Masters in his first attempt.

a.) Charles Coody

b.) Ian Woosnam

c.) Fuzzy Zoeller

---

9. Which amateur had the 54-hole lead only to shoot 80 in the final round?

a.) Rory McIlroy

b.) Billy Joe Patton

c.) Ken Venturi

---

10. Who was the last player to win the Masters without breaking 70 in any of the four rounds?

a.) Larry Mize

b.) Zach Johnson

c.) Craig Stadler

---

11. Name the last player to win the Masters with a final round over par.

a.) Craig Stadler

b.) Trevor Immelman

c.) Jack Nicklaus

---

12. Name the only Masters champion who started the final round outside the top 10.

a.) Nick Faldo

b.) Art Wall

c.) Gene Sarazen

---

13. What previously occupied the land that was purchased to build Augusta National Golf Club?

a.) Fruitland Nurseries

b.) Girl Scouts of America headquarters

c.) Waffle House

---

14. Who has finished in second place the most times at the Masters without ever winning?

a.) Greg Norman

b.) Tom Weiskopf

c.) Johnny Miller

---

15. Who won the Masters by the most shots?

a.) Raymond Floyd

b.) Jack Nicklaus

c.) Tiger Woods

---

16. Who did Gene Sarazen defeat in a playoff in 1935 after making an albatross on the 15th hole of the final round?

a.) Craig Wood

b.) Horton Smith

c.) Greg Norman

---

17. Which writer coined the phrase ''Amen Corner'' for the 11th, 12th and 13th holes at Augusta National?

a.) Grantland Rice

b.) Herbert Warren Wind

c.) O.B. Keeler

---

18. Who has the lowest 72-hole score at the Masters without winning?

a.) Ernie Els

b.) David Duval

c.) Retief Goosen

---

ANSWERS

1. b

2. a

3. b

4. c

5. a

6. c

7. a

8. c

9. c

10. a

11. b

12. b

13. a

14. b

15. c

16. a

17. b

18. b

Sign up for Yahoo Fantasy Hockey
View Comments (4)
  • Russell Wilson says 'no doubt' he'll play against Jets

    Russell Wilson says 'no doubt' he'll play against Jets

    There is zero doubt in Russell Wilson's mind that he'll be able to play Sunday against the New York Jets. Wilson participated fully in practice with the Seattle Seahawks for a second consecutive day Thursday after suffering a sprained MCL in last … More »

    AP - Sports - 4 minutes 36 seconds ago
  • Jets' Decker still not practicing, could miss game Sunday

    Eric Decker sat out his second straight practice with a shoulder injury, increasing the possibility he could miss the New York Jets' game against the Seattle Seahawks on Sunday. ''It's a concern,'' coach Todd Bowles said of whether it could be a … More »

    AP - Sports - 8 minutes ago
  • Suspended Browns WR Gordon entering rehab on brink of return

    Suspended Browns WR Gordon entering rehab on brink of return

    Josh Gordon isn't going back on the field until he gets a tighter grip on his life. The suspended Cleveland Browns wide receiver, whose talent has been little more than a tease for several years as he battled personal demons, said Thursday he's … More »

    AP - Sports - 13 minutes ago
  • Pumas bring in Landajo to face All Blacks

    Pumas bring in Landajo to face All Blacks

    BUENOS AIRES (Reuters) - Scrumhalf Martin Landajo will make his return to the Argentina side to face New Zealand in the Rugby Championship clash on Saturday, as coach Daniel Hourcade made minimal changes to the side beaten by Australia in their last … More »

    Reuters - 13 minutes ago
  • Tokyo Olympics plan hits roadblock over fish market's relocation

    Tokyo Olympics plan hits roadblock over fish market's relocation

    By Elaine Lies TOKYO (Reuters) - Tokyo won the 2020 Olympics on its reputation for efficiency, but a string of blunders has now been compounded by the city's new governor halting relocation of the world's largest fish market, jeopardizing a road … More »

    Reuters - 14 minutes ago